Porsche Design Eyewear

1962 ritade Ferdinand Alexander Porsche den legendariska sportbilen Porsche 911. 10 år senare började han bygga Porsche Design, ett företag som tar Porsches själen utanför bilindustrin. Hans mål var att skapa en ny lyxig livsstil för män och kvinnor.

Porsche Design, en värld där nya material av hög kvalitet, teknik och finaste funktionell elegans blandas till en verkligt exklusiv, ikonisk modern design. Porsche Design utmanar traditioner med ett tydligt syfte: att förbättra prestanda, komfort och hälsa för dagens sofistikerade proffs och morgondagens framgångsrika ledare: I yrkesliv, fritid, Sport & hem. Vissa kallar det lyx. Vi kallar det nödvändigt för en utmanande framtid. Vi är stolta över att designa för män och kvinnor av imorgon.

Porsche Design-mannen är en väldigt självständig individualist. Han kämpar för dem och det han älskar. Han är alltid på jakt efter det unika.

Porsche Design-kvinnan är självsäker och vet precis vad hon vill. Hon förväntar sig mycket av livet och har höga personliga mål.