CooperVision

CooperVision är en av världens största tillverkare av kontaktlinser. Våra produkter säljs i över 100 länder över hela världen. Vi förbättrar människors syn – från Kina till Europa, och från Afrika till Nord- och Sydamerika. 

Vi är medvetna om att det inte finns två ögon, två dagar eller två kunder som är identiska. Vi inser att människor vänder sig till oss för att få kontaktlinser av högsta kvalitet – oavsett om det gäller våra standardlinser eller några av våra speciallinser.

Vi är också olika. Vi anser att vi genom att samarbeta och lyssna på andra kan åstadkomma mycket mer. Allt detta är en del av vårt uppfriskande perspektiv som riktar sig till både dig som använder våra kontaktlinser och till de optiker som samarbetar med oss.

Detta gör oss unika.

Vi vill verkligen sätta kunden i centrum. Det kanske inte låter så unikt men det är mera viktigt nu än någonsin. Hos CooperVision får kunden välja vad de behöver för hjälp och support och till vilken grad. Vi kallar detta för Let’s grow together. Den fysiska delen i Let’s grow together är i huvudsak två saker:

Bredast produktsortiment.

CooperVision har idag marknadens bredaste produktsortiment med en lins för varje synfel och varje person. Vi är också heltäckande med linser för en hel familj, exempelvis clariti som finns för sfäriskt, toriskt och multifokalt synfel, inom både endags- och månadslinser.

CooperVision advantage.

Det övergripande namnet på de tjänster och den service som CooperVision erbjuder sina kunder. Tjänsterna omfattar områden såsom UTBILDNING, TJÄNSTER, KUNDAKTIVERING, SYNLIGHET I BUTIK samt LOJALITET. Den senaste i raden av innovativa tjänster är LensRefill som gör att konsumenten enkelt och bekvämt via sin mobiltelefon beställer nya linser hem direkt i brevlådan.