ACUVUE - Kontaktlinser du kan lita på

ACUVUE® gjorde debut år 1988 med lanseringen av en mjuk endagskontaktlins och har sedan dess expanderat till 96 länder och det finns fortfarande outforskade vägar, nya marknader och produktområden att täcka in. Vi vill att alla ska kunna uppleva god syn, överallt, varje dag och strävar efter att leverera exceptionell syn och komfort, samtidigt som vi vill uppmuntra hälsosam kontaktlinsanvändning.

Vi förstår hur viktig synen är och vi har gjort det till vårt mål att vara världens ledande kontaktlinsföretag som hängivet tar fram produkter av högsta kvalitet.

ACUVUE® kontaktlinser är unikt designade med fuktgivande och UV-blockerande* teknologier som är permanent inbyggda i varje lins. Vårt kontinuerliga arbete med utveckling av nya produkter och teknologier innebär att oavsett vilket behov av synkorrigering du har så har ACUVUE® sannolikt en lins som hjälper till att hålla dina ögon fräscha och friska så att du kan njuta av långvarig kontaktlinskomfort. ACUVUE® kontaktlinser är extremt tunna och tillverkade av mjukt, flexibelt material som tillåter syre att passera igenom till ögonen. Vår revolutionerande återfuktande teknologi ger en smidig, silkesglatt känsla och maximal komfort hela dagen lång.

ACUVUE® är ett varumärke som tillhör Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson AB 2015.

* Alla ACUVUE® kontaktlinser har UV-blockering klass 1 eller klass 2 som hjälper till att skydda mot att skadlig UV-strålning tränger in i hornhinnan och in i ögat. UV-absorberande kontaktlinser ersätter INTE UV-absorberande ögonskydd som till exempel UV-absorberande skyddsglasögon eller solglasögon eftersom de inte täcker hela ögat och området omkring ögat. Du bör fortsätta använda UV-absorberande glasögon enligt de rekommendationer du fått av din optiker. UV-strålning mätt med en -1,00 D-lins. JJVC Data on file 2012.