BrilliantKund - allt dina ögon behöver från 195kr/månad.

Nu kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – utan att behöva betala hela summan på en gång.

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Då är det ofta enklare att dela upp betalningen och betala en mindre summa per månad. Som BrilliantKund får du ett köputrymme på upp till 20 000 kr att handla för i våra butiker. Oavsett hur mycket av ditt köputrymme du handlat för kan du välja att som mest betala 295 kr per månad. Helt räntefritt!

Att vara BrilliantKund gör det mycket lättare för dig att uppdatera din syngarderob utefter dina behov och din livsstil. Och om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon behöver du inte oroa dig för en stor engångskostnad, eller att behöva vänta med inköpet till nästa månad.

Smidig betalning & billigare än kredit

Betalningen sker via autogiro och du väljer själv månadsbeloppet. Du kan välja att inte betala mer än 295 kronor per månad, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet på hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Nya glasögon när du behöver – inte när du har råd

Många kunder upplever att de med BrilliantKund har råd med och gör slag i de synundersökningar och välbehövliga nya glasögon som tidigare fick stryka på foten.

”Vanligtvis kan ett par glasögon kosta 6000-7000 kr, men på det här sättet har jag kunnat skaffa fler bågar och solglasögon. Jag har även köpt glasögon till min son”, berättar Marie Lundholm Hansson, kund hos Dahls optik i Svedala.

Hon påpekar också vilken möjlighet det är för en låginkomsttagare med stor familj att kunna skaffa glasögon till barnen när de behöver och inte behöva vänta tills man har råd.

Flera månadsbelopp 

Fr.o.m. den 1 juli 2019 utökades BrilliantKund med två nya månadsbelopp, 195kr/mån med en maxkredit på 5 000kr och 495kr/mån med en maxkredit på 20 000 kr. Självfallet har vi kvar 295kr/mån med en maxkredit på 20 000kr. Välj själv vilken av våra tre månadsbelopp passar dig bäst.

Bli BrilliantKund du med och köp glasögon till dig och hela familjen!

Representativt exempel för BrilliantKund: Ex vid köp om 5 000 kr, antal delbetalningar 28, rörlig årsränta 0%, adm. avg/mån 19 kr, eff. ränta 8,55 %, tot kreditkostnad 551 kr, belopp att bet/mån 195 kr, total att betala 5 551 kr.

KONTAKT - Resurs Banks kundservice

Resurs Banks kundservice står till tjänst för BrilliantKunder helgfria vardagar kl. 8.15 - 19:00.
Tel: 0771-11 22 33 | e-post: info@brilliantkund.se

BrilliantKund®
Resurs Banks kundservice står till tjänst för BrilliantKunder helgfria vardagar kl. 8.15 - 19:00

0771-11 22 33 eller

info@brilliantkund.se

Här hittar du BrilliantKund

Läser in butiker Läser in butiker

{{shop.Address.City}}
{{shop.Name}} {{shop.Name}} {{shop.Name}}

Powered by nopCommerce