Våra glasleverantörer

Med dagens avancerade teknologi och höga kompetens har en bredd av kvalitetsglas utvecklats för att passa enskilda synbehov och beteenden.

Det finns därför hundratals olika glas att välja mellan - med olika egenskaper anpassade för olika behov. Alltifrån enklare standardglas till helt individuellt designade glas.

KlarSynt har därför valt att samarbeta med de främsta glasleverantörerna i branschen som alla ligger i framkant och erbjuder de senaste innovativa glaslösningarna.

Essilor

Essilor är världens största optiska tillverkare med ca 58 000 medarbetare över hela världen.

Rodenstock

Med individuellt anpassade glas som inte bara tar hänsyn till ditt synfel utan även andra förutsättningar som bågval och ansiktsform kan Rodenstockglas i dina glasögon ge dig en ny syndimension. Rodenstocks teknik ger dig även ett komfortablare närseende och ett förbättrat mörkerseende. Rodenstock låter dig utnyttja din synpotential till 100%!

Shamirlens

Shamirlens i Thailand är ett toppmodernt labb som ägs av Shamir i Israel. Shamir är i grunden ett forsknings- och utvecklingsföretag som har designat progressiva glas under årtionden till många av de stora glastillverkarna i världen inklusive några av våra andra nuvarande glaspartners. Under de senaste åren har Shamir själva börjat producera glas i egna och delägda fabriker, vilket gör att de som sitter på den senaste teknologin också nu producerar egna glas med högsta kvalitet.